Вчера около 13:15 часа  на ул. «Д-р Пискюлиев» във Варна,

...
Вчера около 13:15 часа  на ул. «Д-р Пискюлиев» във Варна,
Коментари Харесай

Непълнолетен с мотопед блъсна пресичащо дете във Варна

Вчера към 13:15 часа  на ул. «Д-р Пискюлиев» във Варна, малолетен лидер на мотопед «Пиаджо» блъска дете, което пресича пътното платно, съпровождано от майка си. Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на случая детето е получило травма на стомах, прегледано е и настанено за наблюдаване в болнично заведение, няма заплаха за живота му. 

По-ранао,  около 11:35 часа, на бул. «Мария Луиза»,водачът на рейс от всеобщия градски превоз «Соларис» Д.И. (53 г.) от Варна, по време на придвижване, не обезпечава сигурността на пасажерите и внезапно използва спирачки, с цел да избегне конфликт с незнайно все още транспортно средство. В резултат на това пътничка (74 г.) от Варна пада на пода. Вследствие на случая дамата е получил контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР